Vår passion
fotoböcker

Sverige är en av de mest smartphone-vana konsumenten i världen. Vi kräver också produkter av hög kvalité gärna tillverkade i Sverige. Med detta i sikte har vi lanserat en intuitiv applikation som tar bilderna direkt från en användares telefon och gör vackra svensktillverkade fotoböcker med snabb leverans direkt från din smartphone.
Allt man kan önska sig!

Idén bakom appen

Vi har länge sett en oroande trend, fotoboksföretag försöker prisa ut varandra genom hutlösa rabatter för att få användare att göra och beställa fotoböcker. Men det konsumenterna verkligen behöver är hjälp att skapa och välja bilder till sina fotoböcker, så att det faktiskt tillslut blir en fotobok. Med detta målet inställt så har vi med hjälp av avancerade algoritmer och maskininlärning, s.k. AI utvecklat ett smart och effektivt sätt att ta bort de mest tröttsamma hinder för att skapa en fotobok. Paketerat snyggt i den enheten du använder mest. Hela idén bygger på att 90% av fotoboken ska vara klar när du väl börjat eller som vi säger:
– Ett klick till färdig fotobok!

Remoment - Photobooks by fotoklok

Vi är inte nya på marknaden, fotoklok.se som vi även driver har funnits i över 10 år på den svenska marknaden. Vid den tiden såg vi en brist i kvalité och leveranstid på den svenska marknaden, eftersom i princip alla personliga fotoböcker som såldes i Sverige tillverkades utanför Sveriges gränser så var leveranstiden upp mot 14 dagar, det har vi ändrat på, och inte nog med det vi gjorde det med en högre kvalitetsnivå än våra konkurrenter. Vi tar andan vidare och tillverkar Remoments fotoböcker på samma vis. Fotoklok har vid en rad tillfällen vunnit priser för bästa fotobok och tryck av de stora foto-tidningarna. Senast 2018 av Moderskeppets stora fotobokstest.

Vad betyder Remoment?

Relive your moments
Remember your moments
Återskapa dina minnen